Ingrediënten
- 1 schenkel
- 2 bouillonblokjes
- rauwe paprika
- bosui
- garam masala
- verse koriander
- blokjes gekookte aardappelen
Variatietips
- Maak er een roomsoep van door kokosmelk of slagroom door de soep te mengen.
- Kook de paprika een tijdje mee met de boullion.
- Meng tomatensap door de soep.
Bereiding
Stap 1
Leg een schenkel en twee bouillon blokjes in een liter water. Breng aan de kook en zet het vuur dan laag en laat een uurtje trekken.
Stap 2
Haal hierna de schenkel uit het water en roer de garam masala en de blokjes gekookte aardappelen door de soep.
Stap 3
Verdeel de rauwe paprika en de bosui over vier kommen en giet de Indiase soep in de kommen en garneer royaal met blaadjes verse koriander.
Variatietips
- Maak er een roomsoep van door kokosmelk of slagroom door de soep te mengen.
- Kook de paprika een tijdje mee met de boullion.
- Meng tomatensap door de soep.