Ingrediënten
- 400 gr boursin kaas met fijne kruiden
- paneermeel
- bloem
- melk
- boter of olie om in te bakken
Variatietips
- Je kan deze kroketjes ook maken met smeltkaas (die ronde doosjes met 8 driehoekige kaasjes), neem dan eens die met ham smaak.
- Of met stukjes brie, Chaumes.
Bereiding
Stap 1
Met nat mes Boursin overdwars halveren.
Stap 2
In diep bord bloem en melk tot dik glad papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien.
Stap 3
Plakken Boursin eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen.
Stap 4
In koekenpan boter verhitten. Boursinplakken circa 1 minuut aan elke kant goudbruin bakken.
Variatietips
- Je kan deze kroketjes ook maken met smeltkaas (die ronde doosjes met 8 driehoekige kaasjes), neem dan eens die met ham smaak.
- Of met stukjes brie, Chaumes.