19 juni 2005
6 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 3 el suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 5 el zelfrijzende bloem
  • 850 gr vanilleroomrijstpap

Variatietips

  1. Om een luchtigere taart te bekomen kan je ook eiwit en eierdooiers apart in de taart doen. Klop dan het eiwit stijf.
  2. Je kan ook een bodem van bladerdeeg gebruiken;Probeer eens met bruine suiker ipv gewone.
  3. Serveer lekker koud.

Bereiding

Stap 1
Doe de rijstpap in de kom voeg de suiker en vanillesuiker toe.

Stap 2
Dan de eieren in zijn geheel erbij doen en als laatst de bloem dit alles goed om roeren deze deeg in de beboterde vorm gieten.

Stap 3
Bak ongeveer 35 min op 200°c (hete lucht) in het oog houden kan op laatst snel bruin worden.

Stap 4
Na het bakken op een rooster aflaten koelen en daarna bestrooien met poedersuiker.

Variatietips

  1. Om een luchtigere taart te bekomen kan je ook eiwit en eierdooiers apart in de taart doen. Klop dan het eiwit stijf.
  2. Je kan ook een bodem van bladerdeeg gebruiken;Probeer eens met bruine suiker ipv gewone.
  3. Serveer lekker koud.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten