Ingrediënten
- 3 eieren
- 3 el suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 5 el zelfrijzende bloem
- 850 gr vanilleroomrijstpap
Variatietips
- Om een luchtigere taart te bekomen kan je ook eiwit en eierdooiers apart in de taart doen. Klop dan het eiwit stijf.
- Je kan ook een bodem van bladerdeeg gebruiken;Probeer eens met bruine suiker ipv gewone.
- Serveer lekker koud.
Bereiding
Stap 1
Doe de rijstpap in de kom voeg de suiker en vanillesuiker toe.
Stap 2
Dan de eieren in zijn geheel erbij doen en als laatst de bloem dit alles goed om roeren deze deeg in de beboterde vorm gieten.
Stap 3
Bak ongeveer 35 min op 200°c (hete lucht) in het oog houden kan op laatst snel bruin worden.
Stap 4
Na het bakken op een rooster aflaten koelen en daarna bestrooien met poedersuiker.
Variatietips
- Om een luchtigere taart te bekomen kan je ook eiwit en eierdooiers apart in de taart doen. Klop dan het eiwit stijf.
- Je kan ook een bodem van bladerdeeg gebruiken;Probeer eens met bruine suiker ipv gewone.
- Serveer lekker koud.