Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 pak lasagnavellen
- 1 potje groene pesto
- 1 potje rode pesto
- 2 bekertjes crème fraîche
- 1 courgette
- 1 bakje champignons
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 4 tomaten
- geraspte kaas
Variatietips
- Vervang de kip door gehakt.
Bereiding
Stap 1
Kook de lasagnavellen al dente en laat uitlekken.
Stap 2
Snijd de kipfilet in stukjes, en bak ze gaar. doe de crème fraiche en de groene pesto erbij. Haal het van het het vuur en laat het even marineren.
Stap 3
Ondertussen ui snijden, courgette in (halve) plakjes snijden en de champignons in partjes.
Stap 4
Fruit het uitje en doe de champignons, courgette erbij en bak het beetgaar. Dan de rode pesto en crème fraiche erbij, en als je het lekker vind een teentje knoflook erbij.
Stap 5
Eerst een laagje rode pesto (met courgette, champignons) in de schaal, laagje lasagnavellen, laagje kip pesto etc.
Stap 6
Bovenop plakjes tomaat leggen, geraspte kaas erover en ongeveer 30 min. in de oven.
Variatietips
- Vervang de kip door gehakt.