15 juni 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 800 gr kabeljauw
  • 250 a 300 gram gerookt spek in sneetjes
  • peper en zout
  • boter om te bakken
  • 250 gr gemalen kaas
  • pakje diepvries roomspinazie

Variatietips

  1. Leg onderaan eventueel een laagje puree.
  2. Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen.

Bereiding

Stap 1
De kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen.

Stap 2
De rolletjes rustig bakken in boter, op smaak kruiden met peper en, voorzichtig, met zout.

Stap 3
De roomspinazie in een pannetje ontdooien en lichtjes opwarmen.

Stap 4
De vis in een ovenschaal leggen, roomspinazie erover en bestrooien met de geraspte boerenkaas. gratineren in de oven.

Variatietips

  1. Leg onderaan eventueel een laagje puree.
  2. Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten