Ingrediënten
- 800 gr kabeljauw
- 250 a 300 gram gerookt spek in sneetjes
- peper en zout
- boter om te bakken
- 250 gr gemalen kaas
- pakje diepvries roomspinazie
Variatietips
- Leg onderaan eventueel een laagje puree.
- Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen.
Bereiding
Stap 1
De kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen.
Stap 2
De rolletjes rustig bakken in boter, op smaak kruiden met peper en, voorzichtig, met zout.
Stap 3
De roomspinazie in een pannetje ontdooien en lichtjes opwarmen.
Stap 4
De vis in een ovenschaal leggen, roomspinazie erover en bestrooien met de geraspte boerenkaas. gratineren in de oven.
Variatietips
- Leg onderaan eventueel een laagje puree.
- Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen.