Ingrediënten
- 8 dunne lapjes vis vb. kabeljauw
- paprikapoeder
- gedroogde basilicum
- peper en zout
- gemalen kaas vb. emmentaler
- 250 gr tomaten, gepeld in plakjes
- 0.25 l room
- 2 el fijngehakte peterselie
- 250 gr rijpe camembert
Bereiding
Stap 1
Beboter een vuurvaste schaal en leg er de 4 visstukken in. Strooi er paprikapoeder, wat gemalen kaas, basilicum, peper en zout over.
Stap 2
Leg daarover heen de helft van de tomaten en leg daarop de andere 4 stukken vis, nogmaals de kruiden en tomaten.
Stap 3
Giet nu de room erover en bestrooi het geheel met de peterselie. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
Stap 4
Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en maak de vis op ca. 200 graden gaar.
Stap 5
Snijd de camembert in plakken en verdeel het op de tomaten, laat het nog heel even mee garen tot de kaas mooi van kleur is geworden.