Ingrediënten
- 1 kopje rijst
- water met bouillonblokje
- bakje champignons
- 2.05 paprika's
- 100 tot 200 gram rambol notenkaas
- zout
- boter
- paneermeel
Variatietips
- Voeg vlees toe tussen de laagjes zoals gebakken spekblokjes, kipfilet, gehakt..enz..om een volledige maaltijd te bekomen.
- Ook lekker met andere groenten zoals prei.
- Kaas kan je variëren naar smaak: boursin, oude kaas, blauwe kaas...
Bereiding
Stap 1
Kook de rijst in water met een bouillonblokje gaar.
Stap 2
Snij de champignons, de paprika's in blokjes en bak ze bruin.
Stap 3
Beboter de cakevorm en leg laagje rijst, kaas, groenten, rijst, kaas groenten, ..enz.
Stap 4
Bestrooi de bovenste laag met paneermeel of kaas, een paar boterklontjes en laat de taart 20 min bij 180 C bakken.
Variatietips
- Voeg vlees toe tussen de laagjes zoals gebakken spekblokjes, kipfilet, gehakt..enz..om een volledige maaltijd te bekomen.
- Ook lekker met andere groenten zoals prei.
- Kaas kan je variëren naar smaak: boursin, oude kaas, blauwe kaas...