16 mei 2005
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • water (groente moet onder liggen)
  • 250 gr peen
  • 1 witte kool
  • 500 gr bonen
  • 1 tomaat
  • halve bloemkool
  • 2 salam
  • 2 tl laos
  • stukje trassi
  • 1 tl suiker
  • 2 tl ketoembar
  • 0.5 tl kentjoer
  • 3 tenen knoflook
  • 0.5 santen of scheutje koffiemelk
  • 1 grote ui

Variatietips

  1. Variatie lekker met witte rijst en een lekker Indische vleesgerecht.

Bereiding

Stap 1
Pan met water opzetten en koken en vervolgens op zijn laagste stand zetten.

Stap 2
Ondertussen de uien snijden en glazig bakken.

Stap 3
De kruiden oeleken en met de uien meebakken, vervolgens toevoegen aan het warme water.

Stap 4
Groenten snijden en even meekoken tot alles beetgaar is en vervolgens de santen er bij voegen.

Variatietips

  1. Variatie lekker met witte rijst en een lekker Indische vleesgerecht.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten