Ingrediënten
- 3 kemerie
- 6 tenen knoflook
- 2 salam
- stukje laos
- trassi bakar
- 1 tl sambal oelek
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- peen in schijfjes
- spitskool
- 0.25 blok santen
- 1 grote ui
- paprikapoeder
Variatietips
- Als je verse bonen gebruikt eerst de bonen halfgaar laten koken en dan pas de rest van de groente toevoegen.
- Als je diepvriesbonen gebruikt eerst de rest van de groente halfgaar koken en dan pas de bonen toevoegen.
- De spitskool vervangen door witte en of groene kool.
- Klein blikje rebung toevoegen.
Bereiding
Stap 1
Uien bakken in goed verwarmde zonnebloemolie, knoflook, 3 kemeries, salam, laos, sambal en de trassi bakar bij de uien doen.
Stap 2
Water bij de groente doen, zodat de groenten er goed onder liggen en gaar laten koken de uien mix bij de groenten doen.
Variatietips
- Als je verse bonen gebruikt eerst de bonen halfgaar laten koken en dan pas de rest van de groente toevoegen.
- Als je diepvriesbonen gebruikt eerst de rest van de groente halfgaar koken en dan pas de bonen toevoegen.
- De spitskool vervangen door witte en of groene kool.
- Klein blikje rebung toevoegen.