31 maart 2005
1 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 125 gr lams shoarmavlees
  • 100 gr spaghetti
  • 1 struikje broccoli
  • 1 kleine prei
  • 1 dl slagroom
  • 1 tl italiaanse kruiden
  • olie

Bereiding

Stap 1
Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie gaar (ca. 10 minuten, kijk voor de exacte kooktijd op de verpakking).

Stap 2
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee.

Stap 3
Roerbak de reepjes shoarmavlees in 1 eetlepel olie in ca. 5 minuten op een hoog vuur.

Stap 4
Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan.

Stap 5
Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe, roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten