Ingrediënten
- 500 gr kippenlevertjes
- black soja
- klein stukje trassi
- zwarte paper
- ve-tsin
- 1 grote ui
- 3 takjes selderij
- 1 teen knoflook
- 2 pepers
Bereiding
Stap 1
De kippenlevertjes 20 tot 25 minuten laten koken en daarna afspoelen met koud water.
Stap 2
De kippenlevertjes klein snijden en nog een keer met koud water afspoelen.
Stap 3
Een beetje olie in de pan doen en de olie goed warm laten worden, vervolgens stukje trassi in de pan doen samen met de gesnipperde ui, geperste knoflook en de fijn gesneden pepers kort roeren en even bakken.
Stap 4
De kippenlevertjes ook in de pan meebakken, met de gesneden selderij, beetje zwarte peper (naar smaak) en ve-tsin.
Stap 5
Als laatst een flinke scheut black soja toevoegen en dit alles ongeveer 20 à 30 minuten laten sudderen op een laag vuur, anders bakt alles aan.