Ingrediënten
- 250 gr rundergehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 2 eieren
- 100 ml melk
- 100 gr geraspte kaas
- 10 plakken bladerdeeg
Variatietips
- Serveer eventueel met sweet chilisaus
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Ontdooi de plakken bladerdeeg en klop 1 ei los.
Stap 4
Snij de plakken bladerdeeg door het midden en leg op iedere halve plak aan één zijde een bolletje gehakt ter grote van een golfbal.
Stap 6
Leg de bolletjes onderste boven op een bakplaat bedekt met bakpapier, zodat ze niet openspringen tijdens het afbakken.
Stap 7
Prik de bolletjes met een mes in zodat de hitte tijdens het bakken kan ontsnappen en smeer in met ei. Bak de bolletjes in ongeveer 30 minuten goudbruin.
Variatietips
- Serveer eventueel met sweet chilisaus