Ingrediënten
- 200 gr verse zalm
- 100 gr sushirijst (1 kopje)
- 1 el rijstazijn
- 1 tl kristalsuiker
- 0.5 tl zout
- 175 sojabonen
- 100 gr zeewier salade
- 4 el masago (oranje viseitjes)
- 4 el kewpie japanse mayonaise
- 1 el wasabi
- 1 el wasabi furikake
- 1 el sojasaus
- 1 el chili olie
- 1 avocado
- 0.5 komkommer
Variatietips
- Eventueel aan wat gemengde veldsla toevoegen.
Bereiding
Stap 1
Kook de sushirijst volgens de verpakking.
Stap 3
Roer het mengsel met een houten lepel door de sushirijst totdat het ‘plakrijst’ wordt.
Stap 6
Verdeel alle ingrediënten over de 2 kommen en maak af met de wasabi mayonaise, de chili olie, de saojasaus en de wasabi furikake.
Variatietips
- Eventueel aan wat gemengde veldsla toevoegen.