Ingrediënten
- 2 potten mayonaise
- 0.5 fles ketchup
- 1 el paprikapoeder
- scheutje whisky
- 5 tenen vijf grote tenen knoflook, geperst
- 2 el gedroogde peterselie
- glas witte wijn
- bos verse koriander
- bos verse munt, alleen de blaadjes
- kopje (olijf) olie
- 2 rode uien, in kleine blokjes
- kopje chilisaus
- 1 el sambal manis
- stukje blauwe kaas, heel zacht
- bekertje slagroom
- peper uit de molen
Variatietips
- Je kan de alcohol ook achterwege laten
Bereiding
Stap 1
Doe een pot mayo in een kom en voeg daarbij de ketchup, de whisky en paprikapoeder. Goed mengen!
Stap 2
Doe de zachte blauwe kaas, slagroom en peper in een kom. Goed mengen!
Stap 3
Pureer de koriander en de munt in een blender en voeg daar de olie aan toe. Nog even goed mengen!
Stap 4
Doe een pot mayo, de knoflook, de peterselie en de wijn in een kom. Meng goed door elkaar.
Stap 5
Doe de uien, de chiliesaus en de sambal in een kom. Mengen maar.
Variatietips
- Je kan de alcohol ook achterwege laten